torstai 7. toukokuuta 2015

Toinen luontopolkuviikko

Toinen pajaviikko lähti käyntiin pajapäivän merkeissä. Porukka hajaantui pareittain eri työpajoille kokeilemaan erilaisia hommia. Osa porukasta oli mediapajalla, toiset puupajalla, autopajalla, leirivälinepajalla ja blogia kirjoittamassa.

Mediapajalla suunniteltiin logoa vektorigrafiikalla

Puupajalla suunniteltiin ja työstettiin sohvaa

Tiistaina kokoonnuttiin kaupungilla ja mentiin tutustumaan työttömien voimavarapiste Rastiin, jossa kaikki kävivät terveystarkastuksessa. Sen jälkeen piipahdettiin Ratinassa katsomassa liikuntatiloja, ja päivän päätteeksi käytiin vielä TE-toimiston järjestämässä OPTIO-tapahtumassa, jossa yritysten ja oppilaitosten edustajia oli esittelemässä eri alojen töitä ja opintoja.

Keskiviikkoaamuna tutustuttiin valokuvauksen teoriaan Jounin opastuksella. Ruokatunnin jälkeen mentiinkin sitten kokeilemaan valokuvaamista käytännössä hiljaisuuskävelyn muodossa. Jokainen sai tunnin ajan kävellä hiljaa itsekseen Etapin lähimaastossa ja ottaa digikameroilla tai omilla kännykkäkameroillaan kuvia niistä kohteista, jotka itseä sillä hetkellä puhuttelivat. Kevääseen heräilevä luonto inspiroi tallentamaan näkymiä eikä pieni sadekaan haitannut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti